Lees meer over Alberdingk Thijm Scholen Over ons

Waar het bij ons om gaat

Alberdingk Thijm Scholen bestaat uit twintig basisschoollocaties en acht middelbare scholen in het Gooi. Daarnaast heeft Alberdingk Thijm Scholen een aantal locaties voor kinderopvang. Bij Alberdingk Thijm Scholen vinden we het belangrijk dat onze leerlingen leren wat er écht toe doet in het leven en in de wereld om ons heen. Dat ze leren hun eigen weg te volgen, zonder daarbij de ander uit het oog te verliezen. En dat ze zelf ontdekken waar het voor hen écht om gaat. Diezelfde uitgangspunten zijn ook wat al onze medewerkers uitdragen en wat hen onderling verbindt #daargaathetom.

Onze waarden

Naast de gangbare vakken en gedegen onderwijs zetten we bij al onze Alberdingk Thijm Scholen in op drie aandachtsgebieden: International Mindedness,
Creative Technology en Community for life. Drie thema's die elkaar versterken en ieder weer zijn verdeeld in drie krachtpunten. Samen geven ze richting aan onze manier van leren en lesgeven.

Zelf ook blijven leren en groeien

Voor de medewerkers binnen Alberdingk Thijm Scholen hebben wij ons eigen Alberdingk Thijm Institute. Vanuit deze academie bieden wij scholing aan voor beginnende docenten. Maar we hebben bijvoorbeeld ook een traject voor medewerkers met de ambitie om afdelingsleider, teamleider, adjunct-directeur, conrector of schoolleider te worden. Daarnaast zijn er allerlei cursussen en workshops op het gebied van time management, loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling.

En ontspannen!

Naast deze scholing vinden we het enorm belangrijk dat je als medewerker lekker in je vel zit. Daarom kun je deelnemen aan talloze sportactiviteiten zoals mountainbiken en kickboksen, maar ook aan yoga en mindfulness. We hebben een uitgebreid lifestyle programma, zodat werk en privé in balans blijven. En dan zijn er natuurlijk nog de ontspannen uitstapjes met collega’s en het spetterende jaarlijkse Zomerfeest. Want je werk met plezier doen, #daargaathetom!

zonsondergang

Wil je meer over onze missie en visie lezen, klik dan hier hieronder!

uitroepteken#daargaathetom